Mas La Carrera

CA / ES / EN

AVíS LEGAL >

CARRERA D'EN BAS SL és responsable de la web www.maslacarrera.cat, en compliment de tots els requisits legals que estableix la llei referent als serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

 

CARRERA D'EN BAS SL és propietària d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari del lloc web. Per a qualsevulla consulta o reclamació referent a les pàgines o als serveis de www.maslacarrera.cat podeu dirigir-vos a la següent adreça:

 

CARRERA D'EN BAS SL

CIF B17120874

Mas La Carrera, Sant Esteve d'en Bas

17176 - Vall d'en Bas (Garrotxa)

CATALUNYA

tel i fax 972 69 02 66 / mòb 609120284

maslacarrera@maslacarrera.cat

 

Inscrita al Registre Mercantil de Girona, al Volum 2098, Foli 56, Full GI-35375.

 

La publicació digital de MAS LA CARRERA té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general la informació relativa a MAS LA CARRERA i als serveis que s'ofereixen. La utilització d'aquesta web és responsabilitat únicament i exclusiva dels usuaris.

 

Protecció de Dades:

 

Segons la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa a l'usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d'acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d'un fitxer responsabilitat de CARRERA D'EN BAS SL i el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d'informació i qualsevulla altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l'empresa i l'enviament d'informació.